Onze markten

Sport
accommodaties

Flexibiliteit gaat hand in hand met een prettige akoestiek en gebruiksgemak. TreNoMat maximaliseert het multifunctionele karakter van uw sportaccommodatie.

Flexibele akoestische scheidingswanden voor sportaccommodaties

Meer flexibiliteit, betere geluidbeheersing en optimaal bedieningsgemak dankzij de lichte constructie. Wat de aard en omvang van uw sportaccommodatie ook is, u bent verzekerd van maatoplossingen voor uw specifieke gebruikswensen. Zodat u uw verschillende doelgroepen op elk gewenst moment van dienst kunt zijn.

Er kan er maar één de beste zijn

Wat op sport van toepassing is, geldt niet minder voor scheidingswanden en –concepten: er kan er maar één de beste zijn. TreNoMat heeft een naam hoog te houden in de markt van sportaccommodaties. Dat doen we door goed te luisteren naar uw wensen en eisen, functionele adviezen uit te brengen, verrassende oplossingen aan te reiken en een optimale uitvoering en betrouwbaar onderhoud te garanderen. Van gymzalen tot topsporthallen, van zwembaden tot schaats- en atletiekhallen, TreNoMat akoestische scheidingswanden voegen een dimensie toe aan sportcomplexen. In samenwerking met gemeenten, exploitanten, architecten en bouwbedrijven zetten we topresultaten neer. In scherpe tijden.

Scheidingswanden in balans

U zoekt naar de ultieme balans in toepasbaarheid, akoestiek, gebruiks- en indelingseisen en uitstraling en esthetica? TreNoMat vergroot de gebruikswaarde van bestaande sportaccommodaties én nieuwbouwprojecten. Hoe vroeger u ons bij uw renovatie- of nieuwbouwplannen betrekt, hoe beter onze adviezen en producten bijdragen aan het multifunctionele karakter van uw sportaccommodatie en de toekomstbestendigheid van onze producten. Gebruiksvriendelijke akoestische scheidingswanden verenigen maximale flexibiliteit met optimale geluidbeheersing. Met een geluidsabsorptiecoëfficiënt tot wel 0,75 aw! Onze producten zijn gemaakt van zoveel mogelijk milieuvriendelijke en circulaire materialen en koppelbaar aan uw gebouwbeheersysteem. Wij kennen uw markt en zijn u op maat van dienst. Ook ná de aankoop en plaatsing.

Meten is weten!

Aanvraag akoestische meting

  • Akoestisch onderzoek bij u op locatie;
  • Maatwerk totaaladvies;
  • Garantie op het beoogde resultaat.
whitepaper trenomat
Meer weten?

Download onze documentatie

  • Alle feiten op een rijtje
  • Geselecteerd op onderwerp
  • Vindt u niet wat u zocht? Vraag het ons!
Paul trenomat
Meer weten?

Neem contact op!

+31 (0)172 579720
info@trenomat.nl

Trenomat onderhoudsdienst

Service & Onderhoud

linkerhelft favicon trenomat
In de spotlight

Cases

Case

Sporthal De Wissel, Reijerpark

Effectieve oplossingen voor sporthal De Wissel, Reijerpark, Ridderkerk

Case

Sportcomplex De Beuk

Intensief gebruik en geluidsbeheersing zijn goed geregeld in sportcomplex De Beuk in Purmerend

nieuwsbrief trenomat
Blijf op de hoogte!

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TreNoMat houdt van korte lijnen. Daarom stellen we u graag met onze gratis digitale nieuwsbrief op de hoogte van productinnovaties en inspirerende projecten. Wilt u altijd geïnformeerd zijn? Schrijf u in en u ontvangt alle relevante updates.