Leer ons kennen

Over ons

Met slimme scheidingsoplossingen haalt u meer uit uw ruimte. Die belofte bepaalt ons denken en handelen. Vertel ons wat uw doelen en wensen zijn en ontdek hoe TreNoMat daar op maat de juiste invulling aan geeft.
Trenomat kantoor 8
SCHEIDINGSWANDEN EN MEER

ONZE VISIE EN MISSIE

TreNoMat is een gerenommeerde merknaam als het gaat om flexibiliteit en functionaliteit in scheidingswanden. Maar TreNoMat is méér. Ons merk en onze experts staan samen voor innovatieve oplossingen en toegevoegde waarde.

In de wereld van sportaccommodaties is TreNoMat een begrip. We zijn er groot geworden door vanuit duurzame klantrelaties mee te denken over oplossingen die bijdragen aan optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Met als resultaat: een grote verscheidenheid in scheidingswanden, paneelwanden en schuifdeuren.

Trenomat kantoor 8

Onze missie? Oplossingen bieden en ontzorgen

Onze ervaring met nieuw te bouwen en bestaande sportcomplexen hebben we vertaald naar flexibele en slimme ruimtescheidingsoplossingen voor de industrie, de congres- en evenementensector en de wereld van lokale cultuur- en ontmoetingscentra. We zijn trots op de kwaliteit en bijzondere eigenschappen van onze scheidingswanden. En we zijn minstens zo trots op onze adviezen die aan de productie en montage vooraf gaan. Daarin kijken we niet alleen naar het dynamische gebruik van de ruimte, maar ook naar veiligheidsaspecten en factoren als de klimaat- en geluidsbeleving. Dat doen we vanuit onze visie dat elke ruimte veel meer mogelijkheden biedt dan u denkt en vanuit de missie om u daar passende oplossingen voor te bieden en volledig bij te ontzorgen.

EEN NAAM MET EEN VERHAAL

ONZE GESCHIEDENIS

TreNoMat is een naam met een verhaal. Dat verhaal is direct verbonden met een bijzonder familiebedrijf, waarvan de geschiedenis teruggaat tot eind jaren zestig van de vorige eeuw. De Graaf en van Stijn BV, waar passie en innovatie hand in hand gaan.

De Graaf en van Stijn BV komt voort uit de samenwerking van twee succesvolle bedrijven. De namen vormen al meer dan vijftig jaar één geheel. Onze oorsprong ligt in Sassenheim, bij Handelsonderneming B.A. De Graaf, die met verschillende activiteiten diverse markten bediende.

tussenwand met trap
tussenwand met trap

Een van die activiteiten spitste zich toe op TreNoMat scheidingswanden. Dit was zo succesvol en de vraag nam zodanig toe, dat het in de loop der jaren ons specialisme werd. Sinds 1985 zijn we met dit specialisme op uiteenlopende markten actief onder de bedrijfsnaam De Graaf en van Stijn B.V. We zijn nog steeds een familiebedrijf. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie staan nog altijd hoog in ons vaandel.

Kennis en ervaring als basis voor toekomstbestendige oplossingen

Met ons unieke handelsmerk, TreNoMat, realiseren we geïntegreerde oplossingen voor flexibel en multifunctioneel gebruik van sportaccommodaties, productieruimten, congres- en evenementencentra en culturele podia. Dat doen we met een scherp oog voor de belangen en wensen van onze klanten, vanuit vijftig jaar kennis en ervaring, met vernieuwende, toekomstbestendige oplossingen.

Vragen staat vrij!

“Wij staan voor persoonlijk advies”

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.