Onze markten

Congrescentra

Flexibele en maximale benutting van de ruimte is een van uw succesfactoren. Met TreNoMat stemt u uw ruimte in een handomdraai af op snel wisselende gebruiksbehoeften.

Multifunctionele scheidingswanden op maat

De verschillende ruimten van uw congrescentrum vormen samen een dynamisch geheel. Meer dan ooit tevoren, wilt u snel kunnen inspelen op de wisselende vraag in de congres- en evenementenmarkt. Dat kan door beschikbare volumes flexibel op te delen in units op maat. Met TreNoMat kunt u letterlijk alle kanten uit.

Meer flexibiliteit is meer business

De vraag naar specifieke congres-, beurs- en evenementenfaciliteiten is groot. Klanten zijn kritisch en veeleisend. De tijd waarin beschikbare capaciteit maar één keer verhuurd kon worden, ligt achter u. Met TreNoMat flexibele scheidingswanden en –concepten maximaliseert u de gebruiksmogelijkheden. U kunt uw ruimten op maat op- en indelen en functionele scheidingen aanbrengen tussen verschillende, gelijktijdige activiteiten. Hierdoor kunt u meer contracten afsluiten met organisatoren en exposanten en uw lopende overeenkomsten zorgeloos verlengen. Meer flexibiliteit betekent meer maatwerk. En dát betekent: meer business en betere winstgevendheid.

Laat geen kansen liggen, maar richt uw ruimte op maat in

Van kleinschalig beursgebouw of buurthuis tot internationaal congrescentrum of evenementencomplex. U vindt bij ons geïntegreerde oplossingen voor maximale flexibiliteit en multifunctionaliteit. Gebruiksgemak, uitstraling en ruimteakoestiek gaan hand in hand. TreNoMat akoestische scheidingswanden waarborgen optimale geluidbeheersing. In combinatie met een breed assortiment aan modulaire inrichtingselementen, zoals theaterstofferingen, podiumopstellingen en tribunes, realiseert u zowel structurele als tijdelijke inrichtingsoplossingen. Onze producten zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk, licht van gewicht en inpasbaar in elke situatie. U kiest de materialen, uitvoeringen, kleurstellingen en bedrukking die de huisstijl van uw congres- of evenementencentrum weerspiegelen. Laat geen kansen liggen. Ga voor flexibiliteit. Met de garantie op een gedegen advies en vlekkeloze uitvoering.

whitepaper trenomat
Meer weten?

Download onze documentatie

  • Alle feiten op een rijtje
  • Geselecteerd op onderwerp
  • Vindt u niet wat u zocht? Vraag het ons!
Paul trenomat
Meer weten?

Neem contact op!

+31 (0)172 579720
info@trenomat.nl

Trenomat onderhoudsdienst

Service & Onderhoud

linkerhelft favicon trenomat
In de spotlight

Cases

Case

Houten Expo

Beurs- en congrescentrum Expo Houten

nieuwsbrief trenomat
Blijf op de hoogte!

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TreNoMat houdt van korte lijnen. Daarom stellen we u graag met onze gratis digitale nieuwsbrief op de hoogte van productinnovaties en inspirerende projecten. Wilt u altijd geïnformeerd zijn? Schrijf u in en u ontvangt alle relevante updates.