Trenomat

Service en onderhoud

Service en onderhoud? Als het aan ons ligt heeft u als eigenaar nergens omkijken naar
Na de aanschaf en installatie van onze producten wilt u als eigenaar zo lang mogelijk zorgeloos profiteren van de gerealiseerde voorziening. Het is voor uw bedrijfsvoering van groot belang dat u verzekerd bent van een veilig gebruik en dat de voorzieningen in alle opzichten blijven voldoen aan de hoogste normen en eisen rond gebruiksgemak, geluidsbeleving en veiligheid, hoe vaak die ook veranderen.
Bij het gebruik van bewegende installaties bent u als eigenaar van de betreffende installaties verplicht om de veiligheid te waarborgen. U kunt de vereiste garanties bieden door uw voorziening en alle bewegende onderdelen jaarlijks te laten inspecteren en te laten onderhouden door een specialist, die weet wat hij doet. TreNoMat biedt daar onderhoudsprogramma’s op maat voor aan.
Trenomat kantoor 6

TreNoMat ontzorgt

Als leverancier van oplossingen die u in staat stellen uw ruimte op maat op te delen en optimaal te gebruiken, kijken wij verder dan het advies en de realisatie. Er is ons veel aan gelegen dat u kunt voldoen aan uw verantwoordelijkheden jegens de gebruikers van uw ruimtes. Daarom bieden wij u de gelegenheid tot deelname aan ons allround inspectie- en onderhoudsprogramma. Dit is erop gericht u en uw organisatie volledig te ontzorgen.

Duurzame klantrelatie, lange levensduur

Wij gaan met onze klanten/afnemers duurzame relaties aan. Daar hoort een klantgericht onderhouds- en servicepakket bij. Daarmee bent u verzekerd van een lange levensduur van uw voorzieningen en een zorgeloos en veilig gebruik.

Onze ervaren monteurs zijn dagelijks in heel Nederland en België actief. Eventuele acute problemen lossen we vrijwel altijd direct op. Uw onderhoudsovereenkomst garandeert dat uw melding altijd voorrang heeft op andere, lopende activiteiten.

Rapportage en levensduurprognose

Voor regulier onderhoud geldt dat u ieder jaar na de uitvoering een uitgebreide rapportage ontvangt en een prognose voor de levensduur van uw installatie. Deze prognose is een praktisch hulpmiddel bij het reserveren van budgetten en het vaststellen van een meerjarenbegroting en/of onderhoudsplan. Bovendien kunt u de levensduurprognose gebruiken bij de opgave van een vervangingswaarde aan uw verzekering. Op deze manier voorkomt u vervelende verrassingen en kunt u rekening houden met toekomstige uitgaven. Wijst een inspectie op de wenselijkheid van vervanging van een of meer producten of onderdelen, dan brengen wij advies uit. Daarbij richten we ons op uw planningsmogelijkheden.

De zekerheid van het VCA-certificaat

Onze monteurs zijn goed opgeleid en werken betrouwbaar en secuur. Ons bedrijf hecht veel waarde aan veiligheid en milieu. Daarom bieden we de zekerheid van het VCA-certificaat. Naast onderhoud aan eigen producten en systemen, bieden we ook onderhoudsdiensten aan voor producten en systemen van derden. Vraag naar de mogelijkheden.

Kiest u voor zorgeloos gebruik en optimale veiligheid van uw TreNoMat-producten en -systemen? Laat u vrijblijvend informeren over de voordelen van deelname aan ons onderhoudsprogramma. Wij staan u graag te woord.

vouwwand sportzaal
Maatwerk, ook bij onze service

“Wij staan voor persoonlijk advies”

Met onze onderhoudsrapportages zijn wij in staat mee te denken over de toekomst van uw accommodatie in het grotere geheel en voorzien wij u altijd van een passend advies ten aanzien van vervanging.