Onze markten

Cultuurpodia

Flexibiliteit, effectieve geluidsisolatie, optimale akoestiek. Het zijn kernvoorwaarden om van kleinschalige evenementen een succes te maken. Met TreNoMat vult u ze in.

Modulaire cultuurpodia oplossingen

Kleinere, intieme en lokale evenementen zijn geliefd bij het publiek. Ze vinden plaats in bedrijfsgebouwen, op speciale cultuurpodia, in buurtcentra en in gemeenschapshuizen. Hoe stemt u uw faciliteiten optimaal af op het wisselende karakter van de evenementen en festiviteiten? TreNoMat biedt een breed scala aan scheidingswanden en podiumelementen voor een aanbod dat rekening houdt met de menselijke maat.

Meer rendement met geluidsisolerende scheidingwanden

Een optreden van de plaatselijke fanfare, een amateur-theatervoorstelling, een lezing of discussieavond. Ieder evenement verdient zijn eigen, afgemeten ruimte met goede voorzieningen. Als eigenaar of beheerder van die ruimte wilt u snel en gemakkelijk op wisselende vragen uit de markt kunnen inspelen. TreNoMat maakt het mogelijk om grotere ruimtes efficiënt in kleinere zalen op te delen. Ook kunt u ruimtes van elkaar scheiden. Door de unieke geluidsisolerende en akoestische kwaliteiten van TreNoMat scheidingswanden, kunt u verschillende doelgroepen op hetzelfde moment bedienen. Daarmee tilt u uw dienstverlening naar het hoogste niveau en haalt u meer rendement uit beschikbare faciliteiten.

Modulaire podiumelementen voor elke opstelling

Naast akoestische scheidingswanden biedt TreNoMat een veelzijdig programma modulaire theater- en podiumelementen, tot en met geluidsabsorberende theaterstofferingen. Met flexibele, eenvoudig plaatsbare opstellingen creëert u elke gewenste ambiance. In korte tijd tovert u uw conferentiezaal om in een sfeervol theaterdecor, met inbegrip van een podium en tribune. Onze modules zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te combineren met bestaande elementen. Toegepaste materialen en constructies voldoen aan de veiligheidseisen van uw sector. Elke opstelling is mogelijk, voor elke situatie creëren we samen een oplossing die gezien mag worden.

whitepaper trenomat
Meer weten?

Download onze documentatie

  • Alle feiten op een rijtje
  • Geselecteerd op onderwerp
  • Vindt u niet wat u zocht? Vraag het ons!
Paul trenomat
Meer weten?

Neem contact op!

+31 (0)172 579720
info@trenomat.nl

Trenomat onderhoudsdienst

Service & Onderhoud

linkerhelft favicon trenomat
In de spotlight

Cases

Case

Harderwijk MFC de Kiekmure

Een wijkcentrum waar iedereen zich thuis voelt

nieuwsbrief trenomat
Blijf op de hoogte!

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TreNoMat houdt van korte lijnen. Daarom stellen we u graag met onze gratis digitale nieuwsbrief op de hoogte van productinnovaties en inspirerende projecten. Wilt u altijd geïnformeerd zijn? Schrijf u in en u ontvangt alle relevante updates.