Onze oplossingen

EEN SCHEIDINGSWAND OP MAAT VOOR UW SPORTHAL

Maximaliseer het multifunctionele karakter van uw sporthal met een scheidingswand van TreNoMat. Verschillende groepen gescheiden, maar naast elkaar laten sporten zonder dat zij last ondervinden? Onze scheidingswanden maken het mogelijk!

Scheidingswand sporthal

Met een scheidingswand van TreNoMat kiest u voor optimale flexibiliteit in uw sporthal. Deze geluidsisolerende scheidingswanden zijn belangrijk om een goede ruimteakoestiek te creëren en te behouden. Wat de aard en omvang van uw sporthal ook is, u bent verzekerd van maatoplossingen voor uw specifieke gebruikerswensen.

De belangrijkste eigenschappen van onze scheidingswanden op een rij:

  • Geluidsisolerend en -absorberend
  • Eenvoudig te bedienen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Samengesteld uit recyclebaar of circulair materiaal
  • Maatwerkengineering, het is ook mogelijk om bestaande scheidingswanden aan te passen.

Meer dimensie 

Onze akoestische scheidingswanden voegen een extra dimensie toe aan uw sporthal. In een sporthal is de akoestiek altijd een uitdaging. Aan de hand van akoestiek metingen en -berekeningen zoeken we naar de juiste nagalmtijd. Dit kan gerealiseerd worden door het juiste materiaal en/of product op de juiste plekken te bevestigen. Naast scheidingswanden kunnen dit ook afdekvloeren, wandbekleding of paneelwanden zijn.

Een op maat gemaakte scheidingswand voor uw sporthal 

Scheidingswanden worden standaard opgeleverd in de basiskleuren grijs en beige en in diverse materiaalsamenstellingen en gewichtsklassen. Uiteraard zijn andere kleurstellingen en materiaalcombinaties ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan extra robuuste, meerwandige kwaliteiten en unieke geluidsisolerende en -absorberende eigenschappen. Neem ons mee in uw verhaal en wij leveren een scheidingswand op maat voor uw sporthal.

Technische support en onderhoud 

Na plaatsing van de scheidingswand in de sporthal is het van belang om onderhoud te plegen. Zorgvuldig en kundig onderhoud draagt bij aan duurzaam rendement en zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd blijft. Hierdoor verhoogt ons allround inspectie- en onderhoudsprogramma de levensduur van de scheidingswand.

whitepaper trenomat
Meer weten?

Download onze documentatie

  • Alle feiten op een rijtje
  • Geselecteerd op onderwerp
  • Vindt u niet wat u zocht? Vraag het ons!
Paul trenomat
Meer weten?

Neem contact op!

+31 (0)172 579720
info@trenomat.nl

Trenomat onderhoudsdienst

Service & Onderhoud

linkerhelft favicon trenomat
In de spotlight

Cases

Case

Sportcampus Zuiderpark

Sportcampus Zuiderpark in Den Haag kiest voor flexibiliteit en optimale akoestiek

Case

Dokloods Amels in Vlissingen

Dokloods Amels in Vlissingen kan met TreNoMat industriële
scheidingswanden nóg meer schepen aan

rechterhelft favicon wit
nieuwsbrief trenomat
Blijf op de hoogte!

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TreNoMat houdt van korte lijnen. Daarom stellen we u graag met onze gratis digitale nieuwsbrief op de hoogte van productinnovaties en inspirerende projecten. Wilt u altijd geïnformeerd zijn? Schrijf u in en u ontvangt alle relevante updates.