Onze oplossingen

DOE MEER MET UW RUIMTE

Uw ruimte naar eigen inzicht indelen en gebruiken. Afgestemd op de dynamiek van uw bedrijfsvoering. Gemakkelijk en flexibel. Dat kan. Met onze gebruiksvriendelijke ruimteafscheidings- en indelingsoplossingen zet u elke ruimte naar uw hand.

Ruimteafscheiding en indelingsoplossingen

Uw sportaccommodatie opdelen of snel een productielokaal inrichten met een brandwerend stof-, rook- of spatscherm. Veilig producten opslaan, aan het oog onttrokken. Maximale flexibiliteit bij de indeling van een loods, veiling of beurs- of evenementenhal. Alles is mogelijk. Doe meer met uw ruimte. TreNoMat biedt voor elke situatie een oplossing op maat.

De meest flexibele en gebruiksvriendelijke scheidingswanden

Bij sportcomplexen is TreNoMat een begrip. Onze elektrisch optrekbare scheidingswanden delen grote zalen op in doelgerichte ruimten. Winst: maximale keuze- en bewegingsvrijheid met behoud van een goede ruimteakoestiek. Ook uw bedrijf boekt ruimtewinst met onze betaalbare en flexibele oplossingen. Van industriële productielocatie tot opslagloods en evenementenhal, de slimme, gebruiksvriendelijke TreNoMat scheidingswanden zijn overal inzetbaar. Snel, veilig en afgestemd op uw bedrijfsdynamiek.

Scheidingswand op maat inzetbaar voor optimaal ruimtegebruik

Met TreNoMat scheidingswanden, halafsluitingen en industriële scheidingsgordijnen bent u verzekerd van een duurzame oplossing voor optimaal, multifunctioneel ruimtegebruik. De scheidingswanden zijn gemaakt van duurzame pvc of pvc-vrije kunststof en mechanisch ijzersterk. U kunt kiezen uit zowel brandveilige als geluidsisolerende en -absorberende kwaliteiten. Ook kunt u in één ruimte klimaatscheidingen creëren als u met versproducten werkt of besparen op energie als u maar een deel van de ruimte gebruikt.

Kostenefficiënte ruimteafscheiding oplossing voor elke toepassing

U kunt kiezen uit meerdere standaarduitvoeringen in diverse materiaalsamenstellingen en gewichtsklassen. Wij maken onze producten in de basiskleuren grijs en beige, maar andere kleurstellingen zijn mogelijk. Ook kunt u profiteren van extra robuuste, meerwandige kwaliteiten met unieke geluidsisolerende en –absorberende eigenschappen. Onze ruimteafscheidingswanden voldoen aan alle relevante kwaliteits- en veiligheidskeurmerken. Realiseer een kostenefficiënte oplossing voor elke ruimte. Met solide garanties en maximale technische support en service. Méér doen met uw ruimte? Start met een advies op maat.

whitepaper trenomat
Meer weten?

Download onze documentatie

  • Alle feiten op een rijtje
  • Geselecteerd op onderwerp
  • Vindt u niet wat u zocht? Vraag het ons!
Paul trenomat
Meer weten?

Neem contact op!

+31 (0)172 579720
info@trenomat.nl

Trenomat onderhoudsdienst

Service & Onderhoud

linkerhelft favicon trenomat
In de spotlight

Cases

Case

Sportcampus Zuiderpark

Sportcampus Zuiderpark in Den Haag kiest voor flexibiliteit en optimale akoestiek

Case

Dokloods Amels in Vlissingen

Dokloods Amels in Vlissingen kan met TreNoMat industriële
scheidingswanden nóg meer schepen aan

rechterhelft favicon wit
nieuwsbrief trenomat
Blijf op de hoogte!

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TreNoMat houdt van korte lijnen. Daarom stellen we u graag met onze gratis digitale nieuwsbrief op de hoogte van productinnovaties en inspirerende projecten. Wilt u altijd geïnformeerd zijn? Schrijf u in en u ontvangt alle relevante updates.