Onze oplossingen

VOOR IEDERE OPENING DE AFSLUITING OP MAAT

Naast het scheiden of opdelen van ruimtes, bieden wij ook oplossingen op maat om ruimtes flexibel af te sluiten. Deze zijn in het bijzonder geschikt voor grotere openingen. Met de slimme technieken van de verschillende TreNoMat-producten bent u verzekerd van een maximale variatie in toepassingen.

Halafsluitingen

Wilt u specifieke ruimtes of openingen efficiënt en flexibel afsluiten? Ons assortiment biedt betrouwbare systemen. Schuiven, optrekken, oprollen of wegklappen, voor elke situatie bestaat een accurate oplossing. Ook combinaties zijn mogelijk. Welke afsluitsystematiek u ook kiest, onze producten zijn duurzaam, eenvoudig in het gebruik en gemakkelijk te bedienen.

Afsluitingen voor de binnenruimte of buitengevel, alles is mogelijk

Flexibele, gebruiksvriendelijke halafsluitingen dragen bij aan een efficiënt en veilig gebruik van uw binnenruimte. Daarnaast bieden wij effectieve oplossingen voor het afsluiten van openingen in de buitengevel, zoals laad- en losfaciliteiten. Het toepassingsgebied voor onze producten kent nauwelijks grenzen. Voor het kiezen van de juiste oplossing kijken we samen met u naar de afmeting, de toepassing, de constructieve mogelijkheden, de gebruiksintensiteit en uw specifieke wensen en eisen op het gebied van onder meer gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en duurzaamheid.

Betrouwbare oplossingen voor extreme openingen en halafsluitingen

Bij een kleine tot gemiddelde opening in een binnenmuur of buitengevel van bedrijfshallen gaat de voorkeur meestal uit naar deuren. Bij TreNoMat vindt u varianten die schuifbaar zijn of omhoog getrokken kunnen worden, zoals een overhead-deur. Bij extreem grote openingen, zoals dokloodsen of grote productiehallen, ligt de toepassing van een rol- of schuifdeur minder voor de hand. De logheid en het gewicht staan gebruiksgemak in de weg, zéker bij frequent gebruik, zoals bij bevoorradingsfuncties. In geopende stand staan de deuren vaak in de weg. Bij extreme afmetingen kunnen bovendien de windbelastingen niet worden gewaarborgd.

Bij TreNoMat vindt u ook voor deze uitdaging betrouwbare oplossingen. Met een combinatie van technieken creëren we een afsluitsysteem dat u volledig omhoog kunt trekken. Ten opzichte van een conventionele deur is deze oplossing lichter en gebruiksvriendelijker. In geopende toestand neemt de afsluiting geen ruimte in. Het systeem is bovendien onder alle omstandigheden weer- en windbestendig.

Bijzondere toepassing voor tijdwinst bij laden en lossen

Desgewenst breiden we uw afsluitingen verder uit met een extra toepassing boven de af te sluiten opening. Door boven een deuropening over de volledige breedte een klep aan te brengen, die elektrisch open kan klappen, creëren we over de gehele breedte van het pand een opening. Dit is bijvoorbeeld een uitstekende oplossing voor het in- en uitrijden van een bovenloopkraan met aangepikte last. Met deze toepassing minimaliseert u de overslag bij laden en lossen en boekt u veel tijdwinst.

Samen met u kijken we niet alleen naar de praktische aspecten, maar ook naar esthetische factoren. De oplossing die u kiest, moet passen in de omgeving en goed aansluiten op de bestaande stijl en architectuur. U wensen zijn onze leidraad. Meer weten? We zijn u graag van dienst.

whitepaper trenomat
Meer weten?

Download onze documentatie

  • Alle feiten op een rijtje
  • Geselecteerd op onderwerp
  • Vindt u niet wat u zocht? Vraag het ons!
Paul trenomat
Meer weten?

Neem contact op!

+31 (0)172 579720
info@trenomat.nl

Trenomat onderhoudsdienst

Service & Onderhoud

linkerhelft favicon trenomat
In de spotlights

Cases

Case

Dokloods Amels in Vlissingen

Dokloods Amels in Vlissingen kan met TreNoMat industriële
scheidingswanden nóg meer schepen aan

Case

ASK Romein/Oostingh Staalbouw

ASK Romein/Oostingh Staalbouw in Katwijk aan Zee kiest voor TreNoMat industriële scheidingswanden

rechterhelft favicon wit
nieuwsbrief trenomat
Blijf op de hoogte!

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TreNoMat houdt van korte lijnen. Daarom stellen we u graag met onze gratis digitale nieuwsbrief op de hoogte van productinnovaties en inspirerende projecten. Wilt u altijd geïnformeerd zijn? Schrijf u in en u ontvangt alle relevante updates.