Akoestische scheidingswand Triplecomfort

TripleComfort

NIEUW BIJ DE GRAAF EN VAN STIJN B.V.

TRENOMAT TRIPLE COMFORT

Onze nieuwste generatie akoestische scheidingswanden: niet te evenaren geluidsabsorptie aan beide zijden van de wand en een goede geluidsreductie van tenminste 22 dB R’w.

Innovatieve wandopbouw

Onze nieuwste generatie akoestische scheidingswanden maakt het verschil!
Door de innovatieve opbouw wordt het beste van twee werelden verenigd in één product.
Door met meerdere lagen en luchtcompartimenten te werken ontstaat een optimale balans tussen maximale geluidsabsorptie, aan beide zijden van de wand en over het gehele wandoppervlak en een goede geluidsisolatie van tenminste 22 dB R’w. Deze waarde is getest in een laboratoriumsituatie. Houd er rekening mee dat deze waarde bij een in de praktijk geplaatst product vaak nog hoger uitpakt.

Ook meer geluidsreductie mogelijk

Wanneer de optrekbare wanden slechts aan één zijde geluidsabsorberend uitgevoerd hoeven te worden, kan ook worden gedacht aan de inzet van een Trenomat TripleComfort wand, want door één van de twee geperforeerde wandzijden gesloten te houden, wordt de geluidsreductie aanzienlijk vergroot. Wanneer er helemaal geen eisen zijn ten aanzien van geluidsabsorptie, kan het wandsysteem geheel zonder perforaties worden uitgevoerd en kunnen isolatiewaarden tot boven 30 dB R’w worden bereikt.
Kortom, met dit nieuwe product zijn er veel mogelijkheden en kan op alle facetten van geluid en akoestiek maatwerk worden geleverd.

Akoestische scheidingswand closeup Triplecomfort Trenomat
Akoestische scheidingswand zijkant Triplecomfort Trenomat

Zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouwprojecten

De compositie van deze akoestische scheidingswand is dusdanig samengesteld dat er in vrijwel alle gevallen, waarbij een complete vervanging van een bestaande situatie aan de orde is, kan worden gekozen voor dit nieuwe wandtype.
Nieuwsgierig geworden? Bekijk de productpagina en vraagt u ons naar de mogelijkheden.

nieuwsbrief trenomat
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.