Onze oplossingen

MAXIMALE FLEXIBILITEIT, VERTICAAL ÉN HORIZONTAAL

TreNoMat is specialist in het flexibel indelen, opdelen en afsluiten van ruimtes. Dit zijn meestal ‘verticale oplossingen’. Maar we bieden u ook de mogelijkheid om het gebruik van uw ruimte op horizontaal vlak te optimaliseren. Op vloerniveau.

Vloerverhogingen

Ruimtescheiding en vloerverhoging zijn vaak met elkaar verbonden. U wilt immers verschillende doelgroepen faciliteren. Dus houdt u rekening met specifieke gebruikerswensen voor de vloeren in de gerealiseerde compartimenten. TreNoMat biedt daar flexibele, snel toepasbare oplossingen voor.

Vloerverhoging op maat, praktisch en gebruiksvriendelijk

U vindt bij ons een grote variëteit aan mogelijkheden voor specifieke dynamische vloertoepassingen. Deze lopen uiteen van eenvoudige opbouwelementen voor een tijdelijk toneelpodium tot volledig in de bestaande vloer geïntegreerde oplossingen, al dan niet elektrisch bedienbaar. Het is zelfs mogelijk om een cirkelvormig ronddraaiend podium in uw vloer te construeren, voor bijvoorbeeld productpresentaties bij beurzen of in showrooms.

Veilige, gebruiksvriendelijke, representatieve vloerconstructies

Welke oplossing u maximaal gemak en voordeel biedt, hangt samen van de mogelijkheden om de vloer te belasten of juist te onderbreken, uw specifieke gebruikswensen en de intensiteit waarmee de constructie wordt gebruikt. Uiteraard is uw budget medebepalend voor de te maken keuze van de vloerverhoging.

Naast het hoofddoel van de te realiseren oplossing, de vloerverhoging of het beweegbaar maken van de vloer, kijken we naar een breed spectrum van aanvullende voorzieningen en accessoires. Die dragen bij aan de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid, maar ook het representatieve karakter van de verhoogde vloerconstructie. Wij realiseren onder meer veiligheidsleuningen, schopranden en toegangsvoorzieningen. Daarnaast kunt u kiezen voor verfraaiende aankledingen, zoals theaterstofferingen, of truss-constructies (modulaire systemen) met verlichting en specifieke vloerafwerkingen op de elementen.

Op alle markten thuis

TreNoMat vloeroplossingen zijn inzetbaar in alle markten die we bedienen. De toepassingen lopen sterk uiteen: van werkplatforms of bordesconstructies in de industriële sector tot fraai afgewerkte toneelpodia in de evenementen- en cultuursector.

Flexibiliteit op één

De rode draad in onze oplossingen is altijd flexibiliteit. Onze oplossingen kunnen een (semi)permanent karakter hebben, maar de meeste klanttoepassingen zijn ontwikkeld om maximale flexibiliteit in het gebruik van de ruimte te creëren. Het spreekt dus voor zich dat onze systemen en technieken voor een vloerverhoging gebruiksvriendelijk zijn en gemakkelijk te bedienen en op te stellen.

whitepaper trenomat
Meer weten?

Download onze documentatie

  • Alle feiten op een rijtje
  • Geselecteerd op onderwerp
  • Vindt u niet wat u zocht? Vraag het ons!
Paul trenomat
Meer weten?

Neem contact op!

+31 (0)172 579720
info@trenomat.nl

Trenomat onderhoudsdienst

Service & Onderhoud

linkerhelft favicon trenomat
In de spotlight

Cases

Case

Harderwijk MFC de Kiekmure

Een wijkcentrum waar iedereen zich thuis voelt

rechterhelft favicon wit
nieuwsbrief trenomat
Blijf op de hoogte!

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

TreNoMat houdt van korte lijnen. Daarom stellen we u graag met onze gratis digitale nieuwsbrief op de hoogte van productinnovaties en inspirerende projecten. Wilt u altijd geïnformeerd zijn? Schrijf u in en u ontvangt alle relevante updates.